Ένα Αποδεδειγμένο Ιστορικό Επιτυχίας

Τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε κατασκευάσει και αναπτύξει μια εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά μοντέλων. Τα σκάφη GRAND απευθύνονται τόσο στον ιδιώτη σαν pleasure boat όσο και για τους επαγγελματίες στην ενοικίαση φουσκωτών. Η GRAND αναγνωρίζεται πλέον ως ένας από τους ηγέτες της αγοράς στον τομέα των Φουσκωτών Σκαφών.

 

Νέα Μοντέλα – Συνεχής Βελτιώση

Πάντα το καλύτερο μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο και γι 'αυτό επανεξετάζουμε και επικαιροποιούμε τακτικά τη γκάμα των μοντέλων μας ώστε να αντανακλούν στις τελευταίες τάσεις, στον σχεδιασμό και την ασφάλεια. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση όπου μας έχει οδηγήσει σε πολλά νέα μοντέλα και αυτά με την σειρά τους να αγαπηθούν από εσάς και να γίνουν Best Seller.


Αξεπέραστη Ευχαρίστηση και Άνεση

Επιλέγοντας οποιοδήποτε μοντέλο GRAND, δεν θα πάρετε μόνο ένα σκάφος υψηλής ποιότητας, αλλά και την πολύτιμη ευχαρίστηση να περάσετε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας. Στην θάλασσα θα εκτιμήσετε την άνεση και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά χειρισμού ενός φουσκωτού GRAND.
 
 

Μεγάλη Γκάμα Σκαφών

Η γκάμα μας πλέον ξεπερνά τα 50 μοντέλα, τα οποία μαζί με μια ολοκληρωμένη λίστα επιλογών και αξεσουάρ μπορείτε να εξοπλίσετε το σκάφος σας ώστε να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Επιπλέον, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα από χρωματικές επιλογές για τα μπαλόνια, την γάστρα, το deck, τις κονσόλες και τα καθίσματα δίνοντα σας έτσι την ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι πραγματικά μοναδικό.
 
 

Ένα Εντελώς Ευρωπαϊκό Προϊόν

Κάθε σκάφος GRAND κατασκευάζεται στην Ευρώπη χωρίς συμβιβασμούς όσον αφορά την κατασκευή, τα υλικά και την ποιότητα. Συνδυάζοντας τις αεροδυναμικές αρχές με προηγμένες σχεδιαστικές και κατασκευαστικές αρχές, παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότηας σκάφη για όλες τις απαιτήσεις.
 
 

 

Διεθνές Δίκτυο Διανομής

Ένα γρήγορο και αξιόπιστο δίκτυο διανομής αποτελεί ουσιαστικό μέρος κάθε επιτυχημένης πολυεθνικής επιχείρησης, διότι επιτρέπει στους πελάτες να αποκτούν προϊόντα και υπηρεσίες όταν και όποτε τα χρειάζονται. Το παγκόσμιο δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων και αντιπροσώπων της GRAND αριθμεί 41 χώρες και συνεχίζουμε. 

Build your GRAND

Το νέο μας πρόγραμμα 3d-configurator είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει να σχεδιάσετε το δικό σας σκάφος GRAND στα χρώματα που το θέλετε και με τον εξοπλισμό που επιθυμείτε. Έτσι, προτού έρθετε στο showroom μας για να το δείτε από κοντά μπορείτε από πριν το έχετε σχεδιάσει και να ξέρετε ακριβώς πως το θέλετε!

 

 
 

Στυλ και Πρακτικότητα

Για να φτάσουμε εδώ που είμαστε δεν έφτανε μόνο η ποιότητα αλλά και να συνδυάσουμε το στυλ με την πρακτικότητα και να τα εφαρμόσουμε στα σκάφη μας. Οι σχεδιαστές μας δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην εργονομία καθώς και στην κομψότητα των σχεδίων τους, τα αποτελέσματα των οποίων ελπίζουμε ότι οι πελάτες μας θα εκτιμήσουν πραγματικά! 

Υψηλή Ποιότητα

"Ποιότητα" είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, αλλά τι σημαίνει αυτό; Ο ορισμός μας για την "Ποιότητα" είναι ότι το προϊόν πληροί όχι μόνο τις απαιτήσεις των Πελατών μας αλλά και εκείνες που καθορίζονται στα διεθνή πρότυπα όπως τα Διεθνή Πρότυπα ISO / FDIS-6185, ISO 12217 και η Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2013/53 / ΕΕ. Οι εσωτερικές διαδικασίες διαχείρισης ποιότητας είναι μεταξύ των υψηλότερων στον κλάδο, οπότε η πρόκληση ήταν η εξασφλάλιση καλής σχέσης ποιότητας - τιμής. Με βάση τα σχόλια που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας, φαίνεται ότι το κάνουμε αρκετά καλά!
×