Αρχική  /  Τεχνολογία

 

Κάθε Σκάφος GRAND Δημιουργείται Χειροποίητα

Κάθε GRAND γίνεται με το χέρι και ένα κάθε φορά. Πίσω από κάθε μοντέλο είναι η σκληρή, ανθεκτική και χειροποίητη διαδικασία κατασκευής. Εξειδικευμένοι κατασκευαστές και ένα κορυφαίο σύστημα ελέγχου ποιότητας συνδυάζονται για να παρέχουν τις καλύτερες εγγυήσεις και το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Αφήνουμε το προϊόν μας στα χέρια πραγματικών επαγγελματιών.
 
 

Πιστοποίηση ISO9001 

Ως αποτέλεσμα της συνεχής βελτίωσης των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η GRAND έχει πιστοποιηθεί με το ISO 9001: 2015. Το ISO 9001 είναι το διεθνές πρότυπο για συστήματα διαχείρισης ποιότητας και αναγνωρίζεται σε περισσότερες από 170 χώρες. Το πρότυπο βασίζεται σε μια σειρά αρχών διαχείρισης της ποιότητας, όπως η ισχυρή εστίαση στους πελάτες, το κίνητρο και η εμπλοκή της ανώτατης διοίκησης, η προσέγγιση της διαδικασίας και η συνεχής βελτίωση. Η χρήση του προτύπου ISO 9001 μας βοηθά να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες λαμβάνουν σταθερά ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, γεγονός που με τη σειρά του προσφέρει πολλά επιχειρηματικά οφέλη.w18w20w21
 
 

Κορυφαία Υλικά για Μέγιστη Ποιότητα

Τα καλύτερα υλικά από τους καλύτερους προμηθευτές είναι ο μόνος τρόπος για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ποιότητα. Για παράδειγμα, τα φουσκωτά GRAND χρησιμοποιούν HYPALON, ORCA® το οποίο παρέχει την απαιτούμενη ποιότητα, αντοχή ώστε να εξασφαλίσει στους πελάτες μας τα ποιοτηκότερα σκάφη. Έτσι με το HYPALON τα σκάφη μας διαθέτουν υψηλό επίπεδο δομικής ακεραιότητας και αντοχής σε θερμοκρασίες μέχρι 90 βαθμούς Κελσίου.w2

Η Ασφάλεια είναι η Πρωταρχική μας Σκέψη

Πρωταρχικό μέλημα μας είναι οι πελάτες μας να νιώθουν ασφαλείς την κάθε στιγμή έχοντας ένα σκάφος GRAND.
Επομένως, η ασφάλεια κάθε νέου μοντέλου ελέγχεται διεξοδικά κατά την έναρξη της διαδικασίας σχεδιασμού και παραγωγής. Ανεξάρτητα από ποιο μοντέλο επιλέγετε είτε πρόκειται για το μικρότερο μας μοντέλο E210 είτε για ένα Tender S330L για το Yacth σας ή για το υπέροχο G850 Day Cruiser - πάντα θα νιώθετε ασφαλείς σε ένα φουσκωτό σκάφος GRAND.Tεχνική Τελειότητα και Μοναδικά Σχέδια!

Κάθε μοντέλο GRAND ενσωματώνει ένα μοναδικό συνδυασμό καινοτόμων τεχνικών καθώς και πολλών χρόνων εμπειρίας. Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία CAD / CAM με το πιο εξελιγμένο λογισμικό, κάθε GRAND τελειοποιείται στην κάθε του λεπτομέρεια ώστε να μπορεί να εξασφαλίζει την μέγιστη δυνατή ποιότητας. Μόλις κατασκευαστεί το πρωτότυπο μοντέλο, υποβάλλονται σε μια εκτεταμένη σειρά δοκιμών στη θάλασσα στις πιο δύσκολες συνθήκες. Μετά από κάθε στάδιο παραγωγής κάθε σκάφος περνάει μια αυστηρή δοκιμή ελέγχου ποιότητας έναντι ενός δύσκολου συνόλου παραμέτρων και όλα τα μοντέλα πρέπει να περάσουν την πιστοποίηση CE πριν αρχίσει η παραγωγή της σειράς.


 

w3

Η Καινοτομία είναι το Κλειδί της Επιτυχίας μας!


Η καινοτομία και η βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής είναι ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της GRAND. Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους μηχανικής και σχεδιασμού σε συνδυασμό με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης, δεν έχουμε μόνο αυξήσει την ποιότητα αλλά μπορούμε να προσφέρουμε και μερικές από τις πιο σύγχρονες κατασκευές.
 
 
 

Πολυεστερικά Τελειώματα Μπαλονιών

Όλη η Golden Line Σειρά εκτός από το G850 & G750 έχουν ένα πρωτοποριακό και πρακτικό σχεδιασμό που αναπτύχθηκε από την GRAND – τα πολυεστερικά τελειώματα μπαλονιών. 
 
Τα πλεονεκτήματα τους είναι:
 
Η πρακτικότητα στην επιβίβαση στο σκάφος από πίσω.
Είναι ασφαλείς και άνετο να στέκεσται όταν το σκάφος βρίσκεται σε σταματημένο.
Δουλεύουν καλύτερα από τον κλασικό κώνο μπαλονιού προσφέροντας καλύτερη πλεύση και κατανάλωση.

*Και η Silver Line Σειρά μπορεί να έχει τα πολυεστερικά τελειώματα μπαλονιών αλλά στον έξτρα εξοπλισμό.

 
 

 

SeaDek Υψηλής Ποιότητας Τeak

Όλη η Σειρά GRAND GOLDEN LINE είναι τώρα διαθέσιμη με SeaDek.
 
Το SeaDek είναι ένα ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία και παρέχει προστασία στην επιφάνεια του GRAND σας.
 
Άλλα πλεονεκτήματα του SeaDek περιλαμβάνουν:
 
- Εξαιρετική πρόσφυση ακόμα και όταν είναι βρεγμένο.
- Απαράμιλλη άνεση όταν στέκεστε, περπατάτε ή ακουμπάτε πάνω του.
- Απορρόφηση κραδασμών.
- Προστασία της επιφάνειας από τις γρατζουνιές.
- Μείωση θορύβου - ιδανικό για τους αλιείς

Το SeaDek είναι ειδικά σχεδιασμένο για την θάλασσα καθώς ενισχύοντας περαιτέρω την εμφάνιση του GRAND σκάφους σας.
×